е-Роковник

Адвокатски роковник - е-Роковник је комерцијална мобилна он-лине апликација намењена адвокатима, адвокатским приправницима и правницима из јавног и приватног сектора у сврху евиденције и мониторинга рочишта, жалби, заказаних састанака, тарифа клијената, белешки, обрачуна затезне камате и тд. Апликација је оптимизована и у потпуности употребљива за адвокате следећих држава: Србије, Македоније, Хрватске, Црне Горе и Словеније.

Outlook WebOutlook on iPhone

Посао је боље организован

Наиме, сваког јутра у 8:00 часова, адвокат тј. корисник апликације добија Е-МАИЛ поруку са детаљима рочишта, жалби, заказаних састанака, белешки који су заказани за текући дан и нереализованим тарифама до дана пријема Е-маила. Могућност превида у раду и организацији дневних пословних активности, превид у наплати ангажмана тј. тарифа, у потпуности је искључена захваљујући ПРЕЦИЗНОСТИ и ЕФИКАСНОСТИ ове апликације.

Outlook Calendar on Tablet

Будите увек тачни и прецизни

Инсталација траје само неколико секунди, регистрација не дуже од једног минута и Ваш е-Роковник је спреман за рад. Пробни период је у трајању од 60 ( шездесет ) дана од креирања корисничког налога и НИЈЕ ОБАВЕЗУЈУЋИ ЗА КОРИСНИКА (то подразумева да по истеку пробног периода, уколико Корисник не жели наставити коришћење е-Роковник апликације, није у обавези извршити било каква плаћања и самим тим нема никакву обавезу према ЕДУКОМ-у). У пробном периоду, Корисник може користити у потпуности апликацију. Молимо Вас да пре попуњавања регистрационе форме у самој апликацији, прочитате "Услови коришћења".

Интерфејс (радно окружење) апликације е - Роковник је у потпуности поједностављен и пријатељски настројен кориснику. Шта то значи, сам рад унутар апликације је врло једноставан и прегледан, тако да је кретање, евиденција, претрага рочишта, клијената, састанака, тарифа, белешки... комуникација између линкова, у потпуности намењена кориснику.

Сигуран и поуздан сарадник

Сви подаци које корисник унесе у апликацију, систем шифрује уз помоћ ССЛ кључева и из тог разлога, сигурност и приватност у раду је на највишем сигурносном нивоу. Пет пута недељно, администратори ЕДУКОМ-а, креирају резервне (сигурносне) копије базе података из апликације и на тај начин обезбеђују потпуну сигурност од губитка података унетих од стране корисника. Платформа апликације је додатно осигурана ProGuard системом заштите.

Outlook on Android

Будите у корак са е-РоковникомПРОБНИ ПЕРИОД ЈЕ У ТРАЈАЊУ ОД 60 ДАНА ОД КРЕИРАЊА КОРИСНИЧКОГ НАЛОГА.
У наведеном периоду, корисник може у целости користити апликације и по завршетку пробног периода није у обавези извршити надокнаду ЕДУКОМ-у тј. извршити годишњу претплату на име "е-Роковник" уколико не жели наставити са коришћењем апликације. Након претплате, систем аутоматски преводи корисника у “active user” и одређује период коришћења у трајању од 365 дана од дана регистрације.


Цена пакета на годишњем новоу износи 39 евра.


Регистрацију можете извршити након преузимања и инсталације апликације на Ваш мобилни уређај, кликнувши на линк "Региструјте се"

Преузмите е-Роковник за Ваш мобилни уређај

Get it on Google Play       Get it on Google Play
www.edukom.rs